Data: 2001-09-21 08:49:08
Temat: Re: Golabki
Od: fghfgh <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Alphie wrote:
>
> Otoz Tesciowa podklada pod kazdy golabek cieniutki
> plasterek bekonu (mowa oczywiscie o golabkach lezacych na dnie garnka). Nic
> nie przywarlo a na dodatek sosik zrobil sie moze odrobine bardziej tlustszy
> ale za to wyraznie "wedzonkowy". Pycha! Czy ktos zna ten sposob czy tez
> odkrylam Ameryke ;-) ?
>
Moja babcia robi podobnie-tyle, ze faktycznie ten sosik troche tlusty
jak dla mnie wychodzi. No ale ona nawet zupe robi taka, ze jak
nastepnego dnia wyjmuje garnek z lodówki to moge odwrócic do góry nogami
i sie nie wyleje :)
pzdr
agi
> Pozdrawiam
>
> Kasia L. (Ventura, CA)
|