Data: 2008-07-11 18:11:44
Temat: Re: Gołąbki
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 11 Jul 2008 20:00:08 +0200, Marsjasz napisał(a):
>> Jak Ci się marzą jakieś "inne" gołąbki, to ja Ci polecę gołąbki
>> "odwrotne" :)
>> Przepis tutaj:
>> http://kuchnia.moblog.pl/wpis/433680
>> Bądź tutaj:
>> http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/2,87561,,Odwrotn
e_golabki,,-11627692,9495.html
>>
>>
>> Pozdr,
>> Michał K.
>> http://kuchnia.moblog.pl
> swietnie ze przypomniales ten przepis...
> wlasnie sie zazeram...
> pozdrawiam
> Marsjasz
Mnie on nie bardzo odpowiada, bo uwielbiam najbardziej tę kapustkę z
wierzchu gołąbków, kiedy się je poddusi i podsmaży na złocisto z cebulką...
mniaaaammmmm! Sosik złocisty, naturalny, zagęszczony podczas duszenia i
podsmażania, smaczek w nim z tej cebulki i z wywaru od gołąbków - jest
najlepszy, Vegetki nieco do duszenia - i bosko :-)
|