Data: 2001-08-31 04:23:47
Temat: Re: Gotowanie w kuchence mikrofalowej
Od: "slav" <s...@s...ca>
Pokaż wszystkie nagłówki
Do tego pasztetu to dodaj jeszcze zeszklona na masle szalotke albo cebulke
troche posiekanej natki pietruszki i kieliszek koniaku i dopiero jest pycha.
Ja robie to na patelni ale mozna i na mikrofali.
pozdrawiam,
Slav
"adiola" <a...@p...com> wrote in message news:3b8ed8d3$1@news.acn.pl...
> Czesc
> Prosze bardzo, sama gotowalam w micro przez miesiac, wiec troche jestem
> podszkolona, ale przepisy sa z czaszki (rob troszke ze wpomaganiem
> intuicji)
> Pasztet z watrobki drobiowej
> -----------------------------------
> 0,25 kg watrobki
> maslo- 1 lyzka
> sol
> pieprz
>
> Pokroj watrobke, wrzuc do miski dodaj maslo i przyprawy . Pelna moc, 6
> minut, co 2 minuty mieszanko.
> Zmiksuj, przeloz do naczynia ( miseczka) i do lodowki. Pyszne do
smarowania
> pieczywa.
>
> pozdrowionka
> adiola
> P.S. Jak cos sobie jeszcze przypomne to ci wklepie.
>
>
>
>
|