Data: 2004-08-30 03:57:00
Temat: Re: Grill kulisty i wątróbki na pomidorach z ogórkami.
Od: "Pepek" <p...@d...friko3.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dzięki.
Mój jest blaszany i większy od tych żeliwnych. W takim razie dobrze zacząłem
bo kładłem brykiety na ten dolny ruszt. Wczoraj rozgrzałem go drugi raz i
wszyscy byliśmy zaskoczeni jakością mięsa. Dużo bardziej soczyste i dużo
mniej brykietów zużyłem niż przy pieczeniu w otwartym. Zaryzykowałem i
kupiłem taniochę w Realu za 70 zł, chociaż znajomy przekonywał mnie, że to
musi być Weber za 600-800 zł. Jestem zadowolony
--
_______________________
http://arius.atr.bydgoszcz.pl/
_______________________
Użytkownik "Jerry" <h...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:cgt9pm$95s$1@news.onet.pl...
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.745 / Virus Database: 497 - Release Date: 2004-08-27
|