Data: 2002-03-20 07:23:30
Temat: Re: HELP!!!!
Od: "katarzyna sornat" <k...@p...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
a...@p...onet.pl wrote in message
<0...@n...onet.pl>...
>bardzo prosze-pomozcie!nigdy nie gotowalam,a tu-obcy kraj i troche sie
cni...
>1.juka-czy oprocz ugotowania mozna z nia jeszcze cos?<
to nie wiem,
>2.karczochy?<
ugotowane na parze, odrywasz po jednym platku, moczysz w oliwie z cytryna
wysysasz miaz u podstawy,
duzo pracy z jedzeniem i moim zdaniem nie warte zachodu, chyba ze odrazu
odkroisz wszystkie platki i zostanie Ci wtedy tzw. serce, ktore jesz tak
samo jak platki, albo dodajesz do salatek
>3.asparagus?<
najlepszy jest swiezy na surowo, poza tym jako jarzyna (byle nie
rozgotowana), zupa-krem, w salatkach.
katarzyna
|