| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-m ail From: Waldemar Krzok <w...@c...de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Ile czasu gotować jajko na miękko? Date: Mon, 20 Feb 2006 12:18:02 +0100 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 16 Message-ID: <4...@u...de> References: <dsunlj$v62$1@news.onet.pl> <43f2e9cc$1@news.home.net.pl> <dsurgb$3kn$1@atlantis.news.tpi.pl> <d...@p...onet.pl> <4...@u...de> <dtc7pc$9o7$1@nemesis.news.tpi.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de vqveYmLGDZEkHo6StHqCvgwj5mSgbIKy8KBbJh36UV7zrmsHTfUJFk User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0 (Windows/20041206) X-Accept-Language: en-us, en In-Reply-To: <dtc7pc$9o7$1@nemesis.news.tpi.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:260736 Ukryj nagłówki aniared wrote: | |
Zobacz także