Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.g
ermany.com!newsfeed.freenet.de!news.tiscali.de!tiscali!newsfeed1.ip.tiscali.net
!border2.nntp.ams.giganews.com!nntp.giganews.com!pe2.news.blueyonder.co.uk!blue
yonder!nntp.theplanet.net!inewsm1.nntp.theplanet.net!news.theplanet.net!not-for
-mail
From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Ile lat ma p.r.k.?
Date: Fri, 25 Nov 2005 16:28:17 +0000
Organization: Home
Lines: 47
Message-ID: <o...@4...com>
References: <k...@4...com>
<w...@n...gazeta.pl>
<a...@4...com>
<w...@n...gazeta.pl>
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
NNTP-Posting-Host: 81.77.210.2
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news6.svr.pol.co.uk 1132936083 21537 81.77.210.2 (25 Nov 2005 16:28:03 GMT)
NNTP-Posting-Date: 25 Nov 2005 16:28:03 GMT
X-Complaints-To: a...@t...net
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:253882
Ukryj nagłówki
On Fri, 25 Nov 2005 17:23:55 +0100, Wladyslaw Los
<w...@o...pl> wrote:
>In article <a...@4...com>,
> Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
>
>> On Fri, 25 Nov 2005 16:53:15 +0100, Wladyslaw Los
>> <w...@o...pl> wrote:
>>
>> >In article <k...@4...com>,
>> > Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
>> >
>> >> I jest tu jeszcze ktos z poczatkwow, znaczy kiedy zycie wylazlo z
>> >> wody i przemiescilo sie na lad?
>> >> Bo takie Cafe to juz 4 lata skonczylo! :)
>> >
>> >Mój pierwszy post wys?a?em we wrze?niu 1997, ale jest tu te? przecie?
>> >Darek ?adziak, który bra? udzia? w g?osowaniu nad utworzeniem listy.
>> >
>> >W?adys?aw
>>
>>
>> On jest jedna z tych dwoch osob, ktore rozpoznalam z tej listy
>> glosujacych.
>> A o czym byl pierwszy post? (Twoj?).
>
>Prosz?:
>
> > Jezeli ktos zna prosze o podanie przepisu na zabie udka
> > Dzieki
> > Wiedzmin
>
>Najprostszy na swiecie - posolic zawczasu, obtoczyc w mace i smazyc na
> masle. Mozna panierowac w jajku i bulce. Mozna smazyc we fryturze.
> Mozna podsmazyc i nastepnie dusic w lekkim rosole ew. z winem i nnymi
> dodatkami.
>
>W?adys?aw
>
>W?adys?aw
Rany! Od razu ciezsza artyleria :))))) slowo daje, ze sie
spodziewalam czegos...zwyklejszego!! :)
pierz
K.T. - starannie opakowana
|