Data: 2013-11-14 09:41:18
Temat: Re: Jak czekoladę do picia?
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2013-11-14 08:33, obywatel michalek uprzejmie donosi:
> Użytkownik "Qrczak" <q...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:5283e9fc$0$2288$65785112@news.neostrada.pl...
> itp. zawarte w tabliczce czekolady :)
>>>
>>> Myślę, że na liście dyskusyjnej "kuchnia" nie muszę się tłumaczyć
>>> dlaczego
>>> barszcz czerwony chcę ugotować z buraków, warzyw, mięsa itp.
>>> a nie rozcieńczyć gotowy koncentrat barszczu :)
>>
>> I dlatego chcesz _prawdziwą_ czekoladę z proszku kakaowego?
>> Zabawne.
>>
>> Q
>> --
>
> OK, powtórzę tylko to co napisałem pod postem Anai.
> Przyjmuję z pokorą mój błąd myślowy i akceptuję
> __takie__ przedstawienie informacji/argumentów
> bez złośliwostek :)
>
> m
>
> p.s. a z drugiej strony pozazdrościć tylko tym, którzy nigdy w swoich
> poszukiwaniach nie pobłądzili :)
Pokorę doczytałam nieco później.
Pobłądzić może każdy, ale Twój błąd polegał raczej na kwestionowaniu
pewnych tradycyjnych metod. A, jak zapewne sam zauważyłeś, tradycyjne
metody są sprawdzone, skuteczne i - nierzadko - jedyne słuszne.
Q
--
bez złośliwości
|