| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.wp.pl!not-for-mail From: Maggie <m...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak długo gotujecie pierś? Date: Wed, 31 Jan 2007 17:31:04 +0100 Organization: Wirtualna Polska S.A. http://www.wp.pl Lines: 8 Sender: m...@8...160.121.2 Message-ID: <epqg88$4ed$3@news.wp.pl> References: <038401c74548$bc9b3a80$1e20a8c0@hnet.pl> <epqede$g04$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 82.160.121.2 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.wp.pl 1170261065 4557 82.160.121.2 (31 Jan 2007 16:31:05 GMT) X-Complaints-To: a...@w...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 31 Jan 2007 16:31:05 +0000 (UTC) X-Organization-Notice: Organization line has been filtered In-Reply-To: <epqede$g04$1@inews.gazeta.pl> User-Agent: Thunderbird 1.5.0.9 (Windows/20061207) X-Original-Organization: Wirtualna Polska S.A. http://www.wp.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:289941 Ukryj nagłówki > Moim zdaniem - smaczniejsza jest pierś z kurczaka smażona/duszona, niż | |
Zobacz także