Data: 2004-05-08 17:40:43
Temat: Re: Jak gotują niewidomi?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 8 May 2004 19:09:40 +0200, Evunia <j...@s...net>
wrote:
>8 May 2004 18:30:41 +0200, na pl.rec.kuchnia, Monika Zarczuk napisał(a):
>
>> No ciekawa jestem czy ktos wpadnie na pomysl jak to zrobic "po niewidomemu".
>> To by mi sie bardzo przydalo, ale nie wiem czy nie szkoda jajek :)
>
>Nie przywiązywałam do tego wagi, więc nie wiem, co to dokładnie było, ale
>jakiś czas temu natknęłam się w sklepie na takie specjalne urządzenie do
>oddzielania żółtka od białka. Może zapytaj w sklepach gospodarstwa
>domowego, powinno tam być :) Było niewielkie i tanie, taki tam gadżet.
ja mam takie cos, tanie, kremowe, plastikowe - taki kapelusik z
poprzecznymi dziurkami/nacieciami.
trys
K.T. - starannie opakowana
|