Data: 2009-12-26 15:53:37
Temat: Re: Jak "naprawić" niedowędzonemięsko?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 26 Dec 2009 15:54:27 +0100, Prawusek napisał(a):
> "XL" <i...@g...pl> wrote in message
> news:ro7d56wf4uve$.1f9ee4z0nnpzv.dlg@40tude.net...
>> Dnia Sat, 26 Dec 2009 05:48:58 +0100, Prawusek napisał(a):
>>
>>> "XL" <i...@g...pl> wrote in message
>>> news:1w2bjrtib8et3.1dhg9g7vpzvfq$.dlg@40tude.net...
>>>> Dnia Fri, 25 Dec 2009 23:27:50 +0100, Prawusek napisał(a):
>>>>
>>>>> "XL" <i...@g...pl> wrote in message
>>>>> news:5neebv228t1h.4z1g0h0c1ew7$.dlg@40tude.net...
>>>>>
>>>>> He...he, detaliczna jesteś, a pytałem o rozwarcie - wystarczyło
>>> zmierzyć
>>>>> w cm.
>>>>> Kupując w necie przekonałem się, że ludzie opisują co widać na
> fotografi
>>>>> miast zmierzyć niektóre parametry.
>>>>
>>>> Nocoty, a bo to chce mi się mierzyc rozwarcie. ważne, że od kilku lat,
>>>> odkąd mam te szczypce, nie potrafię się bez nich obejść :-)
>>>> --
>>>>
>>>> Ikselka.
>>>
>>> A ja jak absolwent ZSZ (mam inne szkoły na koncie) staram się o
> szkiełko,
>>> oko i miarkę. :-)
>>
>> Tak czy inaczej - można tym szczypcami objąć wielki kawał mięsa, bez
> obawy.
>> Długość nie ma znaczenia - po prostu po pokrojeniu danego odcinka mięsa
>> przesuwa się szczypce na nastepny. Super sprawa.
>
> Kogo chcesz upewnić, ze jestem durniem?
Ja cały czas mówię O SZCZYPCACH i na nich sie skupiam, natomiast co do
Twojej durnowatości - nie wypowiadałam się :->
--
Ikselka.
|