Data: 2002-12-22 23:01:46
Temat: Re: Jak przetransportować pirogi?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Podczas gotowania, do wody wrzucam troche margaryny
>w malym garnku, rondelki roztapiam okolo pol kostki, kostke margaryny (w
>zaleznosci od tego ile jest pierogow)
>kiedy wykladam juz ugotowane do miski,, polewam je tluszczem, delikatnie
>mieszam
>i tak samo robie z kolejnymi porcjami
>jeszcze sie nie zdarzylo, zeby jakis pierog sie skleil tak, ze nie mozna go
>bylo odczepic, mniej pracochlonne, a egzamin zdaje :)
>
>Marta
>
a nie sa za bardzo obtluszczone?
ja do wody zawsze leje z lyzke oleju, ale nie wiecej...moze
dlatego sie skelja imoze dlatego ja z ta folia
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|