| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.astercity.net! news.aster.pl!not-for-mail From: "Misielin" <MichalSadowski@_NOSPAM_acn.waw.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak się robi dobry krem jogurtowy? Date: Wed, 24 Mar 2004 18:32:08 +0100 Organization: Aster City Cable Lines: 7 Message-ID: <c3sh62$h4f$1@mamut.aster.pl> References: <c3s9hb$odr$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 67-dzi-10.acn.waw.pl X-Trace: mamut.aster.pl 1080150018 17551 62.121.119.67 (24 Mar 2004 17:40:18 GMT) X-Complaints-To: a...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 24 Mar 2004 17:40:18 +0000 (UTC) X-Tech-Contact: u...@a...pl X-Server-Info: http://www.aster.pl/news/ X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:196116 Ukryj nagłówki agar jest to odpowiednik żelatyny tyle , że z wodorostów, bywa w Bomi w | |
Zobacz także