| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: Szymuś <pwid_@_friko3.onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak smażyć aby nie spalić.....?. Date: Fri, 7 Mar 2008 10:27:31 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 2 Message-ID: <1v6z3twm87b7c$.8rfxkdsz53xr.dlg@40tude.net> References: <fqorok$ptd$1@news.interia.pl> Reply-To: pwid_@_friko3.onet.pl NNTP-Posting-Host: eiv231.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1204882053 2518 83.21.137.231 (7 Mar 2008 09:27:33 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 7 Mar 2008 09:27:33 +0000 (UTC) X-Sender: eM8gb9N5AzaqhwFAayfP9HVVP2ZIXxe4 User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:311206 Ukryj nagłówki Polecam olej z ryżu - ma najwyższą temepraturę dymienia i nie ma smaku i | |
Zobacz także