Data: 2009-11-02 12:12:19
Temat: Re: Jak upiec ćwiartki z kurczaka?
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Stokrotka" <o...@a...pl> napisał w wiadomości
news:hcmcmd$brl$1@news.onet.pl...
>
>> Przyszo mi na mysl jeszcze jedno - zakupic "Pomysł na na soczystego
>> kurczaka
>
> Kiedys testowałam, soczyste było, ale obawiam się jednak foli, to w końcu
> plastik, no ale raz to można.
>
Plastik, owszem, ale spozywczy plastik... Ja robilem ten czosnkowy i
smakowalo mi bardzo.
Co do calego kurczaka - polecam kurczaka na butelce (rowniez na puszce z
piwem).
http://kobieta.interia.pl/news/kurczak-pieczony-na-b
utelce,1219288
Tu jest na butelce z woda, mozna butel;ke zostawic wypelniona do 2/3
piwem...
http://kulturystyka.bajo.pl/281,kurczak,po,prowansal
sku,pieczony,na,puszce,piwa.html
tu na puszce z piwem
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,98931826.html
http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=29498
http://gotowanie.onet.pl/28855,0,1,kurczak_stojacy_n
a_puszce_piwa,ksiazka_przepis.html
ja robilem wg tego przepisu:
http://poprostugotuj.home.pl/index.php?page=11&recip
e=88
I pycha wyszla...
a tu na grillu i puszce:
http://mrgrill.pl/r-116-kpp.php
|