Data: 2004-08-30 14:56:51
Temat: Re: Jak upiec sernik wiedeński?
Od: Ti`Ana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 30 Aug 2004 16:23:30 +0200, Waćpanna lub Waćpan *Krystyna z
Rybnika*, w wiadomości news:<news:cgvd8f$edk$1@news.onet.pl> zawarł, co
następuje:
>> Czy mogłabyś przepisać z opakowania co wchodzi w jego skład?
> Cytuję:
> skrobia kukurydziana, substancja zagęszczająca:
> skrobia ziemniaczana utleniona,
> substancja aromatyczna: aromat waniliowy identyczny z naturalnym.
> koniec cytatu
dziękuję bardzo :)
ja dodaję do sernika budyniu śmietankowego, żeby mieć od razu i aromat i
zgęstnienie, nie wiedziałam, że ktoś już wymyślił takie serniksy
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|