Data: 2016-03-09 16:59:24
Temat: Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 8 Mar 2016 20:06:49 -0600, Pszemol napisał(a):
> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
> news:12z8iwbs3n3jz$.rkwnckcxf3i4.dlg@40tude.net...
>> Dnia Tue, 8 Mar 2016 08:06:23 +0100, FEniks napisał(a):
>>
>>> Przecież jem sporo różnych niezdrowych rzeczy, które mi _smakują_,
>>> także tych z akrylamidem (wszelkie przypieczone i przysmażone
>>> skórki/powierzchnie, nawet chleba czy ciast). Ale taki stek nie
>>> sprawiłby mi radości smakowej.
>>
>> Ani także dźwiękowej - ten chrzęst węgla w zębach jest nie do zniesienia.
>
> Mi nic nie chrzęści... Może u Ciebie to nie węgiel chrzęści tylko proteza?
> ;-)
Mam komplet własnych zdrowych zębów (minus jeden - implant, co nie
chrzęści). Cóż, więc nie proteza.
|