| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Peyton <p...@t...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak zemlec orzechy wloskie? Date: Thu, 03 Oct 2002 05:19:09 +0200 Organization: Ministerstwo Obrony Narodowej Lines: 8 Message-ID: <angcvc$r8h$4@news.tpi.pl> References: <anc665$p3n$1@news.onet.pl> <anc6hb$qch$1@news.onet.pl> <anc6qs$r67$1@news.onet.pl> <000a01c26a89$3a664580$ce9a1ed9@home68z1dftw81> NNTP-Posting-Host: gw001.waw.man.rdi.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1033615148 27921 212.69.75.90 (3 Oct 2002 03:19:08 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 3 Oct 2002 03:19:08 +0000 (UTC) X-Accept-Language: pl, en-us, en User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.1) Gecko/20020826 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:127823 Ukryj nagłówki Spomiędzy jego sztywnych palców wypadła zakrwawiona kartka podpisana | |
Zobacz także