| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Kyllyan <m...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak zmar(y)nować wątróbkę z dorsza? Date: Wed, 22 Feb 2006 12:46:19 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 8 Message-ID: <dthiua$9qd$1@news.onet.pl> References: <dt9kj1$fko$1@inews.gazeta.pl> <dteob3$fkm$1@news.onet.pl> <dtfafd$300$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: mtower2.mlyniec.gda.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: quoted-printable X-Trace: news.onet.pl 1140608779 10061 62.233.233.58 (22 Feb 2006 11:46:19 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 22 Feb 2006 11:46:19 +0000 (UTC) X-Sender: UiDDGQnQGzpBqzgDuVAFMw== In-Reply-To: <dtfafd$300$1@inews.gazeta.pl> X-Accept-Language: pl, en-us, en User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0.7 (X11/20051013) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:260975 Ukryj nagłówki nie trzeba dawać oleju. Ta wątroba składa sie przede wszystkim z tranu | |
Zobacz także