Data: 2006-02-21 22:12:30
Temat: Re: Jak zmar(y)nować wątróbkę z dorsza?
Od: "marek x" <m...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kyllyan <m...@o...pl> napisał(a):
> robi=EA to tak: w=B1trob=EA delikatnie myj=EA i ods=B1czam.
> Sol=EA, sypi=EA pieprzem i ostr=B1 papryk=B1, daj=EA czosnek i sporo konc=
> entratu=20
> pomidorowego. Wszystko mieszam. Nak=B3adam te mas=EA do s=B3oik=F3w, zakr=
> =EAcam i=20
> pasteryzuj=EA. W czasie pasteryzowania wyjdzie z w=B1troby tran, kt=F3ry =
>
> pokryje w=B1trob=EA z wierzchu. Mo=BFe sta=E6 d=B3ugo, ale zwykle szybko =
> znika ;)
>
> --=20
>
> S=B3awomir J Marusi=F1ski
> Gda=F1sk
Świerny przepis i napewno piorunujący efekt. Brawo, to jest to.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|