Data: 2004-01-14 09:31:43
Temat: Re: Jak zrobic angielski sos zurawinowy?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 14 Jan 2004 10:26:52 +0100, "Lilith"
<l...@p...onet.pl> wrote:
>Hmm , no to jak to w ko?cu jest , bo sama ju? nie wiem.
>"Anka ?azowska" <a...@c...pl> schrieb im Newsbeitrag
>news:bu2u5d$jdn$1@news.onet.pl...
>>
>> > cumberland jest z czerwonej porzeczki. tak mi sie przynajmniej
>> > wydaje
>> >
>> > trys
>> > K.T. - starannie opakowana
>>
>> cumberland jest z czarnej pozeczki przynajmniej mnie zawsze takim raczono
>w
>> wlk. brytanii.
>>
>>
>> Pzdr.
>> Anka
>>
>
czerwona!
trys
K.T. - starannie opakowana
|