| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Beata" <c...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak zrobić dobrą Lasagne???? Date: Thu, 4 Oct 2001 20:42:26 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 22 Message-ID: <9piaif$puv$1@news.tpi.pl> References: <9pceq1$aud$1@news.tpi.pl> <9pevg6$8v9$1@news.tpi.pl> <BA_u7.1102$h73.76101@news.chello.at> NNTP-Posting-Host: pa144.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1002220943 26591 213.76.72.144 (4 Oct 2001 18:42:23 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 4 Oct 2001 18:42:23 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:73135 Ukryj nagłówki Jestem pewna. Po 2-3 godzinach gotowania sos zgęstnieje. | |
Zobacz także