Data: 2001-10-04 18:42:26
Temat: Re: Jak zrobić dobrą Lasagne????
Od: "Beata" <c...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jestem pewna. Po 2-3 godzinach gotowania sos zgęstnieje.
Beata
Użytkownik "sheenaz" <m...@p...pl> napisał w wiadomości
news:BA_u7.1102$h73.76101@news.chello.at...
>
>
> Użytkownik Beata <c...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:9pevg6$8v9$...@n...tpi.pl...
> > Podam Ci przepis mojej włoskiej teściowej
> > LASAGNE AL FORNO:
> > 1. Przygotować ragu (0,5kg mięsa, 1 cebula, 1 ząbek czosnku, 1l
> przecieru
> Jestes pewna ze to ma byc 1 litr przecieru, bo tak na oko to mi jakos
> strasznie duzo tego wychodzi...
>
> -m
>
>
|