« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Alicja" <a...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak zrobić gęś? Date: Wed, 30 Nov 2005 17:18:00 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 5 Message-ID: <dmkjv5$59r$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <dmkcp0$gg5$1@nemesis.news.tpi.pl> <dmkid8$ans$1@news.onet.pl> <dmkinm$921$1@nemesis.news.tpi.pl> <438dd107$1@news.home.net.pl> NNTP-Posting-Host: bge93.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1133368102 5435 83.28.68.93 (30 Nov 2005 16:28:22 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 30 Nov 2005 16:28:22 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:254283 Ukryj nagłówki > Do majeranku IMO to swietnie kwaskowe jablka pasuja. |
Zobacz także