Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!lublin
.pl!news.lublin.pl!not-for-mail
From: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Jak zrobić placki do kebabów ?
Date: Tue, 15 Nov 2005 16:34:43 +0100
Organization: lubman
Lines: 53
Message-ID: <dlcvki$2tt$1@news.lublin.pl>
References: <dlcb0a$1f9$1@atlantis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 212.182.111.231
X-Trace: news.lublin.pl 1132069330 3005 212.182.111.231 (15 Nov 2005 15:42:10 GMT)
X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 15 Nov 2005 15:42:10 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:252860
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Jackare" <j...@i...pl_wytnijto_> napisał
w wiadomości news:dlcb0a$1f9$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Cześć,
>
> Jak się robi placki do kebabów ? Jeżeli ktoś wie proszę o przepisa na
> ciasto, sposób przygotowania itd.
> Co trzeba zrobić żeby ciasto było miękkie p wstępnym przygotowaniu, żeby
> dało się zwijać, rolować i zeby mozna było napakowac do niego mnóstwo
rózych
> pyszności :-)
>
> pozdrawiam
> --
> Jackare
> Bytom
> www.jackare.prv.pl
>
>
>
tu przepis:
LAHMACUN
Malzemeler:
1 kg. cok yagli kiyma ,
1.300 kg domates,
6 bag maydanoz,
200 gr. dolmalik yesilbiber
200gr sivri buber 100gr samirsak(taze veya kuru)
1 yemek kasigi biber salcasi,
Karabiber, tuz
Hazirlanisi:
Maydanozlar yaprak yaprak ayirilir samirsaklar temizlenir biberlerin
tohumlarini cikartiniz. temizleme isi bittikten sonra butun malzemeler
zirkla dogranir veya robotta kiyma halini alincaya kadar cekilir icine
kiymasi da konarak iyice karistirilir ve bir harc elde edilir .Hazirlanan
harc pide firininda firinci tarafindan pide hamuru ile lahmacunlar yapilarak
pisirilir,ince ve gevrek olmalidir,yinede ici hazirlar saniz ANTEP pastanesi
sizin icin pisire bilir afiyet olsun.
NOT: bir gun onceden yerinizi ayirtiniz malzemelerin zirkla kiyma haline
gelmesi istege gore baharat konmasi odunu ile tas firinda pisirilmesi
lezzet acisindan onemlidir.
ale za Chiny nie idzie wykumac osssso chozzi
:)))))))))))
Marek
|