Data: 2002-08-13 11:57:00
Temat: Re: Jak zrobić podróbke KFC ale lepsza?:-)
Od: "Janusz Czapski" <j...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "HaNkA ReDhUnTeR" <hanka.redhunter@(USUN-TO)interia.pl> napisał w
wiadomości news:aj6jep$ber$1@news.tpi.pl...
> Jak w temacie? :-))) Chcę usmazyć qrczkowe częsci na modłę tych z KFC - w
> czym je pomoczyć i co zrobić zeby uzyskać taką skórke? Zwykła panierka to
> nie jest:-(( Ewentualnie proszę o alternatywne przepisy :-))))
>
> Pytam bo już wiem, ze przyjdzie mi robic danko z qrczaka w miescie gdzie
nie
> ma KFC - nie do wiary, że są jeszcze takie:-)))))))
Hi! hi! ktoś tu sugerował najsympatyczniejszą grupę pod słońcem ....
Biedna Hanuś! Na pl-rec-ogrody w życiu coś takiego by Ci się nie
przydarzyło! Żartow byłoby pełno oczywiście, ale takie coś....! , nie do
pomyślenia. Receptura byłaby natychmiast!
I ad meritum.
Rozumiem, ze chcesz komuś pokazać fajnie spanierowany drób, a KFC to jakiś
symbol tej panierki.
A więc miodem to Hanuś, miodem ( z piwem może być rozmieszany) - a do tego
przyprawy, zioła itp jakie lubisz. Glazurka wyjdzie Ci świetna i powonienie
będzie usatysfakcjonowane. :-))))
Pozdrawiam :-)
Janusz
|