Data: 2015-02-21 08:34:53
Temat: Re: Jaką patelnię lupić?
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Qrczak wrote:
> Dnia 2015-02-20 14:26, obywatel krys uprzejmie donosi:
>> FEniks wrote:
>>
>>> Wielokrotnie na tej grupie XL pisała o mrożeniu swoich galaret mięsnych
>>> i pasztetów (o tortach itd. nie wspomnę). I jakoś jest żywym przykładem
>>> na to, że te zalecenia są przesadzone. Chociaż fakt, czasem zdaje się,
>>> że jakimś jadem zatruta. ;)
>>
>> Swoich. O których wiesz wszystko. Zwłaszcza znasz ich skład i historię;-)
>> Ja tam wszystko mrożę, nawet wódkę;-)
>
> Tylko swoją czy kupną też ryzykujesz?
Wódkę - tylko swoją;-)
Wedlinę kupną też ryzykuję, ale kupuję tylko dwa, trzy sprawdzone gatunki
pakowane próżniowo w kawałku, plasterkuję i robię jednorazowe porcje.
Mimo uprawiania procederum żyję i nawet się nie zatrułam.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|