Data: 2016-04-04 09:58:23
Temat: Re: Jaki grill gazowy
Od: dsw <d...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu niedziela, 3 kwietnia 2016 21:05:33 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał:
> Dnia Sun, 3 Apr 2016 08:33:11 -0700 (PDT), dsw napisał(a):
>
> > W dniu niedziela, 3 kwietnia 2016 16:44:11 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał:
> >> Dnia Sun, 3 Apr 2016 06:29:16 -0700 (PDT), dsw napisał(a):
> >>
> >>> Macie może jakieś bezpośrednie, tzw codzienne doświadczenia z takimi?
> >>
> >> Codzienne grillowanie i jedzenie nadpalonego tłuszczu? - daj spokój... 3-O
> >
> > codzienność bez mięsa i tłuszczu to przegrane życie. :>
>
> Da się - na mnie przychodzi co jakiś czas wstręt do mięcha, jednak dosyć
> rzadko :-)
>
> > Na gazowym ciężko nadpalić.
>
> Żartujesz. Na każdym się da :-))
Dać się da, oczywiście, nawet w mikrofali. Ale to już trzeba być specjalistą. W
przeciwieństwie do węglowego, gdzie przypalić jest prosto.
Ale do meritum... :)
Głównie zastanawia mnie czyszczenie rusztu/okapacza/palników. W końcu ten wytapiany
tłuszcz z przyprawami skapuje. Jakie problemy z tym mogą być, na co zwracać uwagę
żeby się ustrzec przed błędami zakupu?
Płyta lawowa - jest to element którym należy sobie zawracać gitarę czy tylko chłyt
maketingowy?
|