| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki ocet do zamarynowania mięsa? Date: Wed, 15 Mar 2006 13:53:56 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 17 Message-ID: <dv92kv$afd$1@news.onet.pl> References: <dv8qsn$gcq$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 158.75.31.20 X-Trace: news.onet.pl 1142427103 10733 158.75.31.20 (15 Mar 2006 12:51:43 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 15 Mar 2006 12:51:43 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-Sender: zIyicQt0BZeh1bE33IjxnP9lnoEGNisg X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:263103 Ukryj nagłówki Użytkownik "flower" <f...@w...pl> napisał w wiadomości | |
Zobacz także