| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsb.icpnet.pl!not-f or-mail From: akata <m...@v...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki olej do smażenia? Date: Mon, 17 Sep 2007 16:54:06 +0200 Organization: ICP News Server Lines: 13 Message-ID: <p...@v...pl> References: <u...@k...net> <1...@c...supernews.com> <fcjmio$hdn$1@nemesis.news.tpi.pl> <p...@v...pl> NNTP-Posting-Host: c181-54.icpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: opal.icpnet.pl 1190040849 44642 85.221.181.54 (17 Sep 2007 14:54:09 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 17 Sep 2007 14:54:09 +0000 (UTC) User-Agent: Pan/0.14.2.91 (As She Crawled Across the Table (Debian GNU/Linux)) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:301826 Ukryj nagłówki Dnia Sun, 16 Sep 2007 22:57:29 +0200, akata napisał(a): | |
Zobacz także