Data: 2007-09-16 23:56:11
Temat: Re: Jaki olej do smażenia?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Konrad Kosmowski" <k...@k...net> wrote in message
news:ucj0s4-jmn.ln1@kosmosik.net...
> ** akata <m...@v...pl> wrote:
>
> >> Arachidowy nie jest najlepszym olejem - najlepszy jest kokosowy Zwany
masłem
> >> kokosowym (w normalnej temperaturze jest twardy) postać handlowa -
płyty...
>
> > W jaki sposób, jeśli można spytać, przygotować go do użycia, jeśli
zamknięty
> > jest w butelce o wąskiej szyjce? Widziałam takowy w sklepie, ale
konsystencja
> > + kształt butelki zniechęciły mnie do eksperymentów.
>
> W pokojowej temperaturze normalnie się leje, może nie jak zwykły olej, ale
jak
> żel. W każdym razie nie ma z tym problemów.
>
> Używałem też tego i jest fajny. Niestety w pobliżu nie mam nigdzie
możliwości
> zakupu tego, w Piotr&Paweł był, ale ostatnio nie widziałem.
http://sklepcynamonowy.pl/sklep/k38-Oliwy-i-oleje.ht
ml
|