Data: 2013-05-18 12:58:26
Temat: Re: Kanciasta szynka.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 18 May 2013 12:43:47 +0200, Ikselka napisał(a):
> Dnia Sat, 18 May 2013 12:25:25 +0200, Aicha napisał(a):
>
>> W dniu 2013-05-18 11:46, Ikselka pisze:
>>
>>> Zapach rozkładzizny to jedno, ale ja piszę o tej dziwnej wanilii, co ją
>>> czułam zamiast! W paczce mięsa otwartej od razu po zkupie tego zapachu nie
>>> było, on powstał później, w identycznych paczkach z tej samej partii! Ki
>>> diabeł?
>>
>> Może się jakiś chemiczny dodatek zestryfikował, leżąc sobie w lodówce?
>
> NO WŁAŚNIE... :-/
Pytanie jaki, dlaczego był użyty oraz w jakiej ilości.
--
XL
"Pierwszy łyk ze szklanki nauk przyrodniczych zmieni ciebie w ateistę,
zaś na dnie szklanki czeka na ciebie Bóg."
Werner Heisenberg, laureat Nagrody Nobla w dziedzinie fizyki
|