| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!feed.news.interia.pl!news.cyf-kr.edu .pl!news.nask.pl!newsfeed.pionier.net.pl!pwr.wroc.pl!panorama.wcss.wroc.pl!ict. pwr.wroc.pl!not-for-mail From: "zbisa" <z...@z...ita.pwr.wroc.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Kapusta z koperkiem Date: Mon, 4 Jul 2005 15:17:26 +0200 Organization: Wroclaw University of Technology, Poland Lines: 18 Message-ID: <dabe3o$2ba$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl> References: <da6p57$mqt$1@opal.futuro.pl> Reply-To: "zbisa" <z...@z...ita.pwr.wroc.pl> NNTP-Posting-Host: zst10.ita.pwr.wroc.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:242700 Ukryj nagłówki > masła i soli, a do tego fura koperku. | |
Zobacz także