Data: 2003-05-07 09:19:20
Temat: Re: Karczek a la befsztyk
Od: "walkie!" <w...@w...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik waldek napisał:
> ==========
> To co zrobiłaś jest świetne (tak samo można zrobić mięsne żeberka).
> Zamiast oleju bardzo tu pasuje posmarowanie
> sosem sojowym. Ale wtedy trzeba dusić, a nie smażyć.
> Pod koniec dodaję krążki cebuli i posypuję
> ją tymiankiem. Czasem daję jeszcze odrobinę koncentratu.
> Na talerzu kładę cebulkę na mięsko. Do tego młode ziemniaki
> i mizeria...
> MNNNNNNNNAAAAAMMM!
>
> waldek
> ==========
>
>
>
Boshe! Ciebie juz mam ochote enty raz udusic....zawsze tak plastycznie
przedstawiasz potrawy ze dodaje skretu. Teraz ide po zeberka i biada
Tobie jesli nie bedzie ich dzis w moim sklepiku ! :]
--
------------------------------
walkie! - GG: 411958
w...@w...net.pl
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony
|