« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "DuzyMis" <D...@a...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Karp w galarecie Date: Sun, 19 Dec 2004 16:07:40 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 12 Sender: d...@a...pl@7.grs-3.g1.pl Message-ID: <cq45gg$rmm$1@news.onet.pl> References: <opsi7fu9z6l2ms43@drottnar> <cq1r37$d9c$1@news.onet.pl> <opsi7z40txl2ms43@drottnar> <cq3d9o$3ge$1@news.onet.pl> <opsi9bzhj1l2ms43@drottnar> Reply-To: "DuzyMis" <D...@a...pl> NNTP-Posting-Host: 7.grs-3.g1.pl X-Trace: news.onet.pl 1103468880 28374 81.219.160.7 (19 Dec 2004 15:08:00 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 19 Dec 2004 15:08:00 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2741.2600 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2742.200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:225727 Ukryj nagłówki > To jeszcze jedno pytanie: klaruje sie przed czy po dodaniu zelatyny? |
Zobacz także