| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Sebastian Ciesielski" <s...@p...fm> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Kasze-ogólne wiadomości,gotowanie kasz rozklejonych,na sypko i półsypko Date: Mon, 19 Jan 2009 14:40:06 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 7 Message-ID: <gl1vrp$eub$1@inews.gazeta.pl> References: <a...@z...googlegroups.com> NNTP-Posting-Host: 83.238.170.160 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: quoted-printable X-Trace: inews.gazeta.pl 1232372409 15307 83.238.170.160 (19 Jan 2009 13:40:09 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 19 Jan 2009 13:40:09 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512 X-User: seboc X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:319119 Ukryj nagłówki >d)ewentualne zacieranie jajem stosowane do niektórych kasz | |
Zobacz także