Data: 2002-04-29 17:09:33
Temat: Re: Keftedes
Od: "Anna Wojciechowska" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
naprawde
my uwielbiamy cynamon wiec moze dlatego,ale prawde mowiac to po upieczeniu
nie bylo go az tak bardzo czuc
oczywiscie cynamon w tej potrawie tak jak i inn e przyprawy daje sie "do
smaku"
pozdrawiam
Ania
--
---------------------------------------------
Ania Wojciechowska
0 600 073 049
Użytkownik "Barbara Czaplicka" <b...@i...com.pl> napisał w wiadomości
news:036f01c1ef82$bd1791f0$568e573e@homeqi3kb9pw13..
.
> From: "Anna Wojciechowska" <s...@p...onet.pl>
>
> Ostatnio zrobilam takie oto danie cypryjskie
> 50 dag mielonej jagnięciny(moze byc inne mielone)
> 1 jajo
> 1 ziemniak
> pęczek naci pietruszki
> sól
> pieprz
> mielony cynamon
> 1 grubo pokrojona cebula
> maka
> olej do smażenia
>
> aha cynamonu powinno byc bardzo duzo (ja dalam ok.3 lyzki)-no chyba ze
> ktos nie lubi
>
> >>>>>>>>>>>
> Aniu, naprawde dalas 3 duze lyzki cynamonu?
> barbara
>
>
>
>
> --
> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
|