Data: 2005-02-21 15:54:23
Temat: Re: Klops - druga odsłona
Od: Lia <L...@a...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2005-02-21 16:11:38 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *waldek* skreślił te oto słowa:
>> Też się na niego szykuję, więc daj znać :]
> ===
> Wyszło prawie bardzo dobre. Prawie, bo troszkę z zielem angielskim
> przesadziłem. Klops był z cielęciny, wieprzowiny i wątroby wieprzowej,
> obłożony cieńkimi plastrami słoniny. Przyprawiałem tak, jak podałem
> wcześniej. Piekł się godzinę bez przykrycia. Smakował wszystkim łącznie z
> dziećmi. Polałem go sosem pieczeniowym, który mam zamrożony w lodówce.
Dziękuję za info. Jutro ja będę formowac klopsa :]
A w weekend wołowinę po azjatycku wg dwóch dam...
--
Lia
|