Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "Akulka" <s...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kolacja !!
Date: Thu, 23 Jun 2005 14:18:12 +0200
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 31
Message-ID: <d9e9qq$pv5$1@inews.gazeta.pl>
References: <d9crce$r7s$1@nemesis.news.tpi.pl> <d9cveg$gar$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 213-238-70-128.adsl.inetia.pl
X-Trace: inews.gazeta.pl 1119529629 26597 213.238.70.128 (23 Jun 2005 12:27:09 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 23 Jun 2005 12:27:09 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
X-Priority: 3
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-User: slodka_cytrynka
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:242197
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Marsjasz" <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl> napisał w
wiadomości news:d9cveg$gar$1@nemesis.news.tpi.pl...
> daj jej (im) biru a potem dwa jaja (w) sadzone i kielbase...
> swiece niepotrzebne...
Uważaj!!! Nie patrz w dół, bo zobaczysz, że ci słoma z butów wyłazi.
> inaczej ty sie napocisz nadenerwujesz a babka bedzie udawac ze jej to
> smakowalo...
Niekoniecznie. To co Magda zaproponowała nie wymaga nie wiem jakich
zdolności. Każda inicjatywa ugotowania czegoś dla dziewczyny okaże się
sukcesem - bo chyba nie ma takiej, która by tego nie doceniła. Nawet jeśli
coś miało być mało jadalne - to dziewczyna doceni inwencję, dobre chęci
(zawsze może zjeść tyklko sałatkę;P). Zamówić gotowca najlepiej, ale
romantyczne to nie jest.
Ja ze swojej strony proponuje nieśmiertelny ser cammembert w panierce (można
dostać w supermarketach podwójny z małym słoiczkiem żurawin, zwie się :
kolacja dla dwojga czy jakoś tak) - góra 10 min. roboty. Może jakiś kawałek
ciasta z cukierni (jeśli nie umiesz piec). Albo truskawki z bitą śmietaną na
deser.
Grunt to jednak dobre winko - ja ubóstwiam vermut biały (dlatego mój luby
kupuje mi tylko wtedy gdy chce mnie rozpieścić), albo miód pitny 3-niak,
albo dwójniak - tyle (też ubóstwiam), że nie do wszystkiego pasuje, bardziej
do deserów.
Pozdrawiam,
Akulka
|