Data: 2006-01-28 20:00:01
Temat: Re: Koncentrat - ile dobry od otwarcia?
Od: "Sylvja" <s...@t...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
news:7165212214$20060128153137@ewcia.kloups...
>
> Le samedi 28 janvier 2006 ŕ 15:03:15, dans
> <fi0c40iok61f$.dlg@czarodziejka.net> vous écriviez :
>
>
>> I spróbuj, powinien
>> być pomidorowy :) Nie gorzki, lekko kwaśno-słodki. (ja nie rozumiem, jak
>> można nie jeść samego koncentratu, ja uwielbiam ;D)
>
> Najlepszy na pajdzie chleba posmarowanego wstepnie paslem, i lekko
> oproszony sola, mniam :)
Ja uwielbiam swierzą bułeczkę, grubo masła, na to plasterek
miękkiego sera żółtego i to wszystko pod grubą warstwą
koncentratu. I sypnąć na to ostra paprykę... mniam
Sylwia
|