| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: cezary gmyz <c...@z...dwws.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Konina Date: Sun, 28 Oct 2001 10:36:13 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 12 Sender: g...@p...onet.pl@zycie.waw.pdi.net Message-ID: <B801901C.16FA%c.gmyz@zycie.dwws.pl> References: <9rfaeb$auj$1@julia.coi.pw.edu.pl> NNTP-Posting-Host: zycie.waw.pdi.net Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1004261763 23921 213.146.32.135 (28 Oct 2001 09:36:03 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 28 Oct 2001 09:36:03 GMT User-Agent: Microsoft-Outlook-Express-Macintosh-Edition/5.02.2022 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:77103 Ukryj nagłówki > Co mozna zrobic z konskiego miesa? Gdzies czytalem ze robi sie steki, ale | |
Zobacz także