| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!uw.edu .pl!not-for-mail From: Michal Jankowski <m...@f...edu.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Konserwanty? Date: Wed, 19 Oct 2005 21:59:50 +0200 Organization: Warsaw University, Physics Department Lines: 10 Message-ID: <2...@c...fuw.edu.pl> References: <op.sywie6zga55zo4@krzysztof> <w...@n...gazeta.pl> <dj64bl$dmv$1@news.lublin.pl> <w...@n...gazeta.pl> <op.sywqo4xaa55zo4@krzysztof> NNTP-Posting-Host: ccfs1.fuw.edu.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: h1.uw.edu.pl 1129751992 29254 193.0.81.21 (19 Oct 2005 19:59:52 GMT) X-Complaints-To: u...@h...uw.edu.pl NNTP-Posting-Date: 19 Oct 2005 19:59:52 GMT User-Agent: Gnus/5.1002 (Gnus v5.10.2) Emacs/21.3 (usg-unix-v) Cancel-Lock: sha1:Ipv5G31GTgMFX3xsv/hAE9eK8rM= Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:250517 Ukryj nagłówki Krzysztof <k...@o...pl> writes: | |
Zobacz także