Data: 2000-02-23 18:13:26
Temat: Re: Koper włoski
Od: "D.T.WILAMOWSCY" <d...@e...net.ae>
Pokaż wszystkie nagłówki
Iwona Maszczyńska <m...@b...pl> wrote in message
news:38B28B9B.8D4C545C@bnet.pl...
>
> Właśnie kupiłam śliczną bulwę, tylko za bardzo nie wiem jak się za nią
> zabrać, może ktoś wie co dobrego można z tego zrobić. W mojej książce
> jest tylko pieczony w piekarniku i dodawany do rosołu. Wolałabym jakiś
> większy wybór.
> Pozdrawiam
> Iwona
Marhaba! to czesc po arabsku -bo mail jest z UAE.
Tu jest duzo tego kopru. Ladnie wyglada to fakt. Najprosciej mi tu go
podano po prostu ugotowany /ok 20 min / w osolonej wodzie ,polany
maselkiem i tarta bulka- jak nasz znajomy kalafior.
Szedl jako jarzyna do wolowiny w sosie. Mnie smakowal bo ladnie
wygladalo. Takie mam zboczenie kulinarne.
Bye! Tom
|