Data: 2004-05-17 08:07:49
Temat: Re: Kotlet z Ananasem
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 17 May 2004 09:24:56 +0200, BasiaBjk
<b...@q...pl> wrote:
>Użytkownik Agata napisał:
>
>> ...z braku swiezego swietnie sprawdza sie puszkowy...wazne by byl dobrze
>> odsaczony na papierze!
>
>Jest teraz mnóstwo świezych i to niedrogich. Zdecydowanie zachęcam do
>świeżych, w każdej potrawie, w jakiej stosujemy ananasy. Puszkowe są za
>słodkie i czuję w nich metaliczny posmak... ale może to tylko moje
>wyostrzone kubki smakowe tak mają?
a nie ma takich w soku naturalnym albo jablkowym? te to wrecz
pysk, pardon, twarz wykrecaja. czasem ananasom kolce rosna tak
gleboko, ze obrobka jest katorga. ale zasadniczo zgadzam sie, ze
warto swiezego
trys
K.T. - starannie opakowana
|