Data: 2005-04-29 10:44:43
Temat: Re: Kożuch
Od: "Hafsa" <h...@...necie>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "MJ" <kocityno.usuńtąnazwę@kki.net.pl> napisał w wiadomości
news:d4srfh$mcf$1@news.dialog.net.pl...
> Nie znalazłem grupy o zdrowiu, żywności i herbacie toteż może ktoś na tej
> grupie mi pomoże. Po zaparzeniu herbaty w szklance na powierzchni wody
> tworzy się czarno- brązowy kożuch czegoś i po zebraniu tego łyżeczką widać
> na niej ciemno-brązową warstewkę. Czym jest ten kożuch i co zrobić, żeby
> on
> nie powstawał? Odpowiedzi typu, nie zaparzać herbaty i pić samą wodę lub
> pić
> piwo, kawę, soki, dolać kwasu solnego itp. niemile widziane.
Kup porzadny filtr do wody. I dobra jakosciowo herbate.
Hafsa
|