Data: 2001-08-03 08:52:29
Temat: Re: Krem/Balon w kuchni
Od: Maja Krężel <o...@f...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Bassett napisała
: Roztopic czekolade w malej miseczce.
: Nadmuchac male balony.
: Maczac spody balonow do 5 cm w gore w cieplej czekoladzie (nie goracej),
: stawiac te umoczone balony na blasze (wylozona posmarowanym pergaminem)
: umoczonym dnem do dolu. Po wystygnieciu przebic balon szpilka. Pozostanie
: czekoladowa miseczka do lodow, musu, malin, etc. Ach, ide po balony!
Magdo jesteś niesamowita!! Czytam Twoje posty jak poezję. Od zawsze pasjonowałaś
się kuchnią, czy naszło Cię to w jakimś momencie życia? Gdzie znajdujesz te
wszystkie nieziemskie pomysły, jak choćby ten z balonami?
--
Pozdrawiam pełna podziwu
Maja
|