Data: 2004-04-16 08:01:03
Temat: Re: Krem do tortu
Od: "batory" <b...@w...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Katarzyna Kulpa" <k...@k...net> napisał w wiadomości
news:slrnc7r24m.gf8.kasica@obora.slodki.domek...
> On Wed, 14 Apr 2004 09:06:13 +0200, batory
<b...@w...poczta.onet.pl> wrote:
> : >
> : Mi się jeszcze nie zdarzyło trafić nawet w najlepszej cukierni na dobry
krem
> : maślany. Moja masa maślana prawie nie sprawia wrażenia tłustej. Daję
tam 4
> : całe jajka, 15 deko masła i 10 deko cukru + dodatki smakowe (kawa, sok
z
> : cytryny). Krem rzeczywiście jest pracochłonny i może nie wyjść. Ale
warto.
>
> a jak go robisz? ucierasz, miksujesz?
>
Tu podałam tylko proporcje, parę postów wyżej podałam sposób przyrządzanai
Pozdrówka - Agnieszka
|