Data: 2004-02-02 12:20:06
Temat: Re: Krem do tortu z masłem czy z masmixem?
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marta Kamińska" <m...@m...net.pl> napisał w wiadomości
news:bvlf0q$4g0$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
> wiadomości news:bvlat0$52i$1@news.onet.pl...
> > > > Z masłem, czy z masmixem? :-)
> > > Przchyliłam się do opinii większości i zrobiłam z masłem.Na szczęście
> nie
> > > zważył się.:-)
> >
> > Jak jest dobre masło, to nie ma prawa nic się stać...
>
> A na jakim masle Ty robisz?
> bo mnie jakos tak jak robie keksa czy innego placka, zaczyna chcec czasem
> sie wazyc...
Masło musi być tłuste - czyli 82,5 % tłuszczu. Żaden wynalazek masłopodobny.
Wyjątkiem jest masmix, o którym piszę na swojej stronie, ale nie do ciast
tylko do kremu.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|