Data: 2005-03-29 15:48:19
Temat: Re: Krochmal.
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <d2bsom$f2j$1@news.onet.pl>, "Ania B-J" <a...@o...pl>
wrote:
> Wladyslaw Los wrote:
> > Zaraz, przecież mąka ziemniaczana to właśnie krochmal, a pytanie było
> > jak krochmal zrobić samemu.
>
> Masz rację, ale Pauli chodziło właśnie o ten przepis, który podałam z mąki,
> bo podpisała się pod nim dziękując.
To w takim razie źle zadała pytanie.
> Ale to skomplikowane używać wody z gotowania ryżu czy specjalnie gotować
> ziemniaki bez soli. Mój przepis jest prostszy, zwłaszcza, że z mąką
> ziemniaczaną obecnie nie ma problemu w sklepach :)
Ale może ona gdzieś na jakimś pustkowiu?
Władysław
|