Data: 2003-06-08 11:37:20
Temat: Re: Krupniok Slaski Bialy jak to sie je??
Od: "daniel" <c...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
witam
zrobilismy wedlug twojego przepisu i te Kielbaski " Eksplodowaly nam na
patelni" chyba nic z tego nie bendzie :-(
<w...@p...onet.pl> schrieb im Newsbeitrag
news:56ff.0000031d.3ee0d05b@newsgate.onet.pl...
> To nie masz wyjścia i musisz zastąpić innym tłuszczem, choćby olejem. A
> najlepiej wstrzymajcie się do jutra, kupcie trochę słoninki... :-)
>
> Pozdrawiam i miłego wieczoru!
> Wok
>
> > one sa juz chyba obgotowane
> > dzieki za odpowiedz, a sloniny nie mamy :-(
> >
> > <w...@p...onet.pl> schrieb im Newsbeitrag
> > news:56ff.000002f5.3ee0c56a@newsgate.onet.pl...
> > > > Witam.
> > > >
> > > > Bylem dzisiaj w Slubicach i kupilem Krupniok Slaski Bialy ale my nie
> > wiemy
> > > > ´jak to sie je?? Mamy to gotowc, smazyc?
> > > >
> > > > Pa
> > > >
> > > >
> > > >
> > > >
> > >
> > > Generalnie i jedno i drugie. Nie wiem czy są one surowe czy już
> > obgotowane.
> > > Proponuję delikatnie je obgotować paręnaście minut na delikatnym ogniu
bez
> > > przykrycia tak aby leciutko "pykały". następnie nieco osusz, wrzuć na
> > słoninę
> > > (pytanie, czy masz słoninę...) i obsmaż na rumiano. Smacznego!!!
> > >
> > > Pozdrawiam
> > > Wok
> > >
> > > --
> > > Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
> >
> >
>
>
> --
> Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|